Аірдроп Okratech [OTR] від Bybit ByVotes та підсумки листопада

Вітаю

На минулому тижні пройшов 9 тур голосування ByVotes від біржі Bybit. Я раніше отримував повідомлення про дану можливість, проте ніколи не користувався нею.

Проте, у цьому голосуванні я вирішив взяти участь із метою подивитись що собою являє це голосування, та отримати нові токени для портфелю Capitalizator Ventures. Давайте у двох словах опишу що це таке.

Голосування за токени Bybit (ByVotes)

Суть цього голосування? – це визначити якому із представлених токенів варто провести лістинг на біржі. Тобто, ви вибираєте який проект вам подобається найбільше, і у разі його виграшу (який набере найбільше голосів) – токен виходить на лістинг, а ви отримуєте Airdrop даного токена.

Проте, ефект лотереї можна прибрати, так як біржа дозволяє розділити голоси між проектами у любій пропорції. І тому, я розділив голоси рівномірно, що забезпечило собі гарантію отримання якогось із токенів.

Дуже великий плюс голосування – це те, що воно проводиться стейблкоїнами (USDT, USDC, USDD, DAI, CUSD та BUSD). Тобто, ще більша перевага ніж на lauchpool, так як не потрібно тримати токени біржі, які мають свою волатильність, і зараз, на медвежому? ринку, не дуже приємно їх утримувати.

Таким чином, ви можете на певний термін завести свої стейбли, проголосувати, отримати Airdrop і вивести стейбли, щоби не тримати на біржі. Дуже зручна схема, рекомендую ознайомитись.

Токен ORT (Okratech Token)

Голосування та аірдроп вже пройшли, тому особливий аналіз робити вже не актуально?. Але так, у загальному, щоби розуміти, що за проект я взяв у портфель – зроблю короткий огляд.

Okratech представляє собою платформу для фрілансу на основі технології блокчейну. Наскільки заявляє проект – це перше таке рішення у світі. Суть цього рішення полягає у перенесенні фрілансу у Web 3.0, із оплатою за виконання робіт у криптовалюті.

Платформа підтримує, як фріланс, так і короткострокові робочі контракти та віддалену роботу. Є можливість проведення ексроу платежів – тобто оплата після перевірки якості роботи, поетапна оплата за виконання та інше.

І ще одна фішка даного проекту – це відсутність комісій для роботодавців та виконавців робіт, хоча тут виникає інше питання – за рахунок чого буде рости вартість їх токена і навіщо він в їх екосистемі.

Щодо технічної інформації, ORT це токен BEP20, на даний момент капіталізація проекту 600 000 доларів, що є досить небагато, і є потенціал для хорошого росту.

До речі, у twitter у них 124 тис користувачів, а в групі telegram – 54 тис. Тобто, проект не “сирий”, а вже має послідовників.

Ідея проекту – однозначно варта увага, але усе залежить від команди проекту, наскільки вони зможуть реалізувати цю ідею. Проект має всі шанси стати затребуваним серед користувачів.

Графік курсу токена ORT/USDT>>>

Результати Launchpad Hooked Protocol

На біржі Binance завершився Launchpad токена HOOK від проект Hooked Protocol. Біржа виділила мені 2,2868 токенів HOOK.

Після лістингу, в моменті ціна підростали до 5 доларів зі стартових 10 центів, тобто давала 50 іксів. Особисто я не продаю токени, а включаю їх у венчурний портфель для отримання довгострокового прибутку.

Графік курсу токена HOOK/USDT>>>

Результати HFT Launchpool

Також, завершився і Launchpool для токена HFT від проекту Hashflow. По результатам лаунчпула, а також з використанням Binance Earn (пасивний дохід), на даний момент у мене є 1,2239 токенів HFT .

Аналогічно, продавати монети я не буду, включаю їх у портфель Capitalizator Ventures і переказую монети у пасивний дохід (Binance Earn).

До речі, токен HFT досить добре тримається – фактично місяць пройшов від старту торгів, при цьому результат по токену рівний 3х від ціни початку торгів.

Графік курсу токена HFT/USDT>>>

Результати Capitalizator Ventures

Закінчився листопад, і можна підвести перші підсумки по венчурному портфелю? Capitalizator Ventures. На даний момент портфель виглядає так:

Результат на капітал 1247%. Цифра велика за рахунок того, що у деякі токени я не купував, тобто вони попали в портфель за рахунок стейкінгу та аірдропам. Особливо велику вагу у цьому результаті склав airdrop токена BMEX.

З часом, коли наберу ще проектів, вплив BMEX зменшиться, і портфель буде більш рівномірним.

Найкращий результат по портфелю показав HFT, на 1 грудня результат по токену майже 300%. По усім іншим токенам результат негативний, хоча це не є неочікувано.

? Корисні посилання:

? Що таке венчурний портфель>>
? Посилання на мій венчурний портфель>>
? Біржі Binance (Launchpad та Launchpool)>>
? Біржі Bybit (Launchpad, Launchpool та голосування)>>

Детально  у відео:

Якщо вам цікавий розвиток цієї теми, ви можете слідкувати за оновленнями портфелю на телеграм-каналі та ютуб-каналі. Дякую вам за увагу і до зустрічі у наступних випусках.

З повагою, Олександр Янчак. Capitalizator UA.

 

Олександр Янчак

Recent Posts

Пастка IPO! Як маркетологи брокерів ВИКОРИСТОВУЮТЬ ВАС для отримання власної ВИГОДИ!

Думаю всі бачили яскраві реклами брокерів, які надзвичайні відсотки можна заробити на первинному розміщенні акцій.…

2 дні ago

Що станеться, коли буде видобуто УСІ 21 мільйон біткойнів?

Однією з найвагоміших особливостей біткойна, є його максимальна пропозиція в 21 мільйон монет. Тому існує…

1 тиждень ago

Ось як SMART MONEY маніпулюють ВАШИМИ угодами, щоби ви втрачали! (як протистояти)

Маніпулювання ринком – це доволі неприємна проблема, яка у кращому випадку зменшує наші прибутки, а…

2 тижні ago

Добрав позицію на падіння вартості золота в DUST

Вітаю Вчора (16/04/2024) спрацював стоп-ордер на покупку фонду DUST (потрійний інверсний ETF на компанії що…

3 тижні ago

Закрив позицію по нафті

Вітаю В п'ятницю 12 квітня спрацював стоп ордер на закриття позиції по нафті. Я брав…

3 тижні ago

Активне інвестування з нуля – саме ПРОСТЕ і ПОВНЕ пояснення усіх деталей

У цьому дописі ми повністю розглянемо весь процес активного інвестування. А саме, вибір правильної інформації…

3 тижні ago