Аірдроп Okratech [OTR] від Bybit ByVotes та підсумки листопада

Аірдроп Okratech [OTR] від Bybit ByVotes - Підсумки листопада по портфелю Capitalizator Ventures

Вітаю

На минулому тижні пройшов 9 тур голосування ByVotes від біржі Bybit. Я раніше отримував повідомлення про дану можливість, проте ніколи не користувався нею.

Проте, у цьому голосуванні я вирішив взяти участь із метою подивитись що собою являє це голосування, та отримати нові токени для портфелю Capitalizator Ventures. Давайте у двох словах опишу що це таке.

Голосування за токени Bybit (ByVotes)

Суть цього голосування? – це визначити якому із представлених токенів варто провести лістинг на біржі. Тобто, ви вибираєте який проект вам подобається найбільше, і у разі його виграшу (який набере найбільше голосів) – токен виходить на лістинг, а ви отримуєте Airdrop даного токена.

Проте, ефект лотереї можна прибрати, так як біржа дозволяє розділити голоси між проектами у любій пропорції. І тому, я розділив голоси рівномірно, що забезпечило собі гарантію отримання якогось із токенів.

Дуже великий плюс голосування – це те, що воно проводиться стейблкоїнами (USDT, USDC, USDD, DAI, CUSD та BUSD). Тобто, ще більша перевага ніж на lauchpool, так як не потрібно тримати токени біржі, які мають свою волатильність, і зараз, на медвежому? ринку, не дуже приємно їх утримувати.

Таким чином, ви можете на певний термін завести свої стейбли, проголосувати, отримати Airdrop і вивести стейбли, щоби не тримати на біржі. Дуже зручна схема, рекомендую ознайомитись.

Токен ORT (Okratech Token)

Голосування та аірдроп вже пройшли, тому особливий аналіз робити вже не актуально?. Але так, у загальному, щоби розуміти, що за проект я взяв у портфель – зроблю короткий огляд.

Okratech представляє собою платформу для фрілансу на основі технології блокчейну. Наскільки заявляє проект – це перше таке рішення у світі. Суть цього рішення полягає у перенесенні фрілансу у Web 3.0, із оплатою за виконання робіт у криптовалюті.

Платформа підтримує, як фріланс, так і короткострокові робочі контракти та віддалену роботу. Є можливість проведення ексроу платежів – тобто оплата після перевірки якості роботи, поетапна оплата за виконання та інше.

І ще одна фішка даного проекту – це відсутність комісій для роботодавців та виконавців робіт, хоча тут виникає інше питання – за рахунок чого буде рости вартість їх токена і навіщо він в їх екосистемі.

Щодо технічної інформації, ORT це токен BEP20, на даний момент капіталізація проекту 600 000 доларів, що є досить небагато, і є потенціал для хорошого росту.

До речі, у twitter у них 124 тис користувачів, а в групі telegram – 54 тис. Тобто, проект не “сирий”, а вже має послідовників.

Ідея проекту – однозначно варта увага, але усе залежить від команди проекту, наскільки вони зможуть реалізувати цю ідею. Проект має всі шанси стати затребуваним серед користувачів.

Графік курсу токена ORT/USDT>>>

Результати Launchpad Hooked Protocol

На біржі Binance завершився Launchpad токена HOOK від проект Hooked Protocol. Біржа виділила мені 2,2868 токенів HOOK.

Результати Launchpad Hooked Protocol

Після лістингу, в моменті ціна підростали до 5 доларів зі стартових 10 центів, тобто давала 50 іксів. Особисто я не продаю токени, а включаю їх у венчурний портфель для отримання довгострокового прибутку.

Графік курсу токена HOOK/USDT>>>

Результати HFT Launchpool

Також, завершився і Launchpool для токена HFT від проекту Hashflow. По результатам лаунчпула, а також з використанням Binance Earn (пасивний дохід), на даний момент у мене є 1,2239 токенів HFT .

Аналогічно, продавати монети я не буду, включаю їх у портфель Capitalizator Ventures і переказую монети у пасивний дохід (Binance Earn).

До речі, токен HFT досить добре тримається – фактично місяць пройшов від старту торгів, при цьому результат по токену рівний 3х від ціни початку торгів.

Графік курсу токена HFT/USDT>>>

Результати Capitalizator Ventures

Закінчився листопад, і можна підвести перші підсумки по венчурному портфелю? Capitalizator Ventures. На даний момент портфель виглядає так:

Результати Capitalizator Ventures

Результат на капітал 1247%. Цифра велика за рахунок того, що у деякі токени я не купував, тобто вони попали в портфель за рахунок стейкінгу та аірдропам. Особливо велику вагу у цьому результаті склав airdrop токена BMEX.

З часом, коли наберу ще проектів, вплив BMEX зменшиться, і портфель буде більш рівномірним.

Найкращий результат по портфелю показав HFT, на 1 грудня результат по токену майже 300%. По усім іншим токенам результат негативний, хоча це не є неочікувано.

? Корисні посилання:

? Що таке венчурний портфель>>
? Посилання на мій венчурний портфель>>
? Біржі Binance (Launchpad та Launchpool)>>
? Біржі Bybit (Launchpad, Launchpool та голосування)>>

Детально  у відео:

Якщо вам цікавий розвиток цієї теми, ви можете слідкувати за оновленнями портфелю на телеграм-каналі та ютуб-каналі. Дякую вам за увагу і до зустрічі у наступних випусках.

З повагою, Олександр Янчак. Capitalizator UA.

 

Pin It on Pinterest