Результати інвестування за ІІ квартал 2023

Результати інвестування за ІІ квартал 2023

Вітаю

У цьому дописі я напишу, на яких інвестиціях вдалось заробити, а де втратив, які зміни пройшли у портфелях і плани на наступний квартал. Це стосується як покращення поточних стратегій інвестування, так і завершення робіт по новим.

Так як я веду свої інвестиційні публічно, то відповідно, всі мої результати теж публічні, і я їх викладаю на сторінці результатів>>>

На цій сторінці є посилання на всі портфелі і експерименти, де ви зможете побачити усю історію.

Результати інвестицій і спекуляцій

Перше поглянем на портфель Capitalizator Crypto Ventures – по ньому, станом на 1 липня результат становить +1152%. Результат хороший, але міг би бути і кращим.

Я підбив статистику і вийшло, що середній результат по проектам від Binance становить +667%, а по іншим біржам -50%. Тому, я закрив всі проекти із бірж відмінних від бінансу, і залишаю тільки бінанс.

І на майбутнє, буду набирати у портфель тільки Binance. До речі, є провів потужне дослідження проектів, які виходять на Binance і який нереальний результат вони приносять, тому рекомендую ознайомитися>>>

Наступним йде портфель Capitalizator Stock Ventures – це портфель дешевих акцій із потенціалом не менше 1000%. Результат за квартал становить +12,04%, якщо зрівнювати із біржовим індексом S&P500, то є невеличке відставання.

До цієї стратегії є одне зауваження – дві акції CVAT і SKYE пішли без мене, тобто почали ріст, не дійшовши до мого ордера. Доганяти ціну, особливо на ОТС – точно не варто, тому я відміняю ці два ордера, і стратегію продовжу із тими 8 акціями що є.

Наступний портфель це – токени криптобірж. У цьому портфелі я вкладаю у токени криптобірж, оскільки у них зрозуміла інфраструктура, зрозуміле застосування токенів і відповідно, причини, чому ці токени будуть рости.

Станом не 1 липня результат становить +12,46%. У цьому портфелі будуть деякі зміни, по-перше – на біржі Bybit йде ребрендинг, і замість токена BIT у них буде токен MNT.

Наступне, я думаю над тим щоби виключити токен OKB із портфелю – у них майже відсутні активності із цим токеном, а це може негативно повпливати на його вартість у майбутньому.

І ще думаю на рахунок токена BGB від біржі Bitget – це нова перспективна біржа, яка дуже швидко набирає обороти, і відповідно до цього, по ідеї, повинен рости і їх токен. Узагалі, можу зробити огляд, там є про що розповісти, якщо вам цікаво – пишіть у коментарях.

Ну і звичайно вкладення у Bitcoin – цього місяця я нарешті вийшов у плюс, і результат становить +1,06%. Цифра виглядає смішною, але я почав набирати його ще із ціни 47590.

По плечовим токенам результат склав 0,76%. Ще не плюс, але результат уже сильно покращився.

Самий старий експеримент найгірші монети із ТОП-100 показав результат -44,2%. Уже на даний момент експеримент виглядає невдалим, але підсумки буду відводити уже по факту його закінчення.

По спекулятивному портфелю ІРО не було жодного розміщення у фрідомі, навіть чомусь вкладка IPO узагалі зникла. Буду думати на рахунок того, що може варто продати їх акції, які я утримую саме для участі у IPO.

Мій портфель жити на дивіденди показав хороший результат  на даний момент він становить +14,86% у капіталізації та +0,76% у вигляді дивідендів.

І давайте пройдемось по окремим відкритим позиціям. Першою поглянемо на угоду по VGLT – по ній результат на 1 липня +2.18%. По цій позиції є велика залежність із відсотковою ставкою ФРС США, тому, якщо ставку будуть піднімати – я буду докуповувати. Узагалі потенціал по цій позиції може перевищити 100%.

Дуже хороші результати по спекулятивним позиціям в біржовим індексам, маю на увазі плечові фонди в UPRO та SPXL , а саме +39,48% і +38,68% відповідно. Угоди продовжую утримувати – аналізував дані по “розумним грошам”, жодних сигналів, і навіть жодних натяків на розворот ринку немає, тому, можна очікувати крутий результат – це може бути більше 100% у середньостроковій перспективі.

Якщо ви не в курсі, як аналізувати активи по розумним грошам, у мене є безкоштовний курс>>>

По спекуляції у нафті, маю на увазі плечовий фонд GUSH – у ньому результат +3,54%. По GUSH у нас був повторний сигнал на вхід, але по тій же самій ціні, що у мене, тому не докуповував.

І до речі, як по цьому фонду, так і по UPRO та SPXL були ще й виплати дивідендів, які я не враховую у загальну дохідність.

І останнє – це мій торговий бот Capitalizator Bot Pack. Я не веду його статистику на сторінці результатів, так як це не інвестиція чи спекуляція, це є алготрейдинг.

Узагалі результат хороший, фактично вийшло +17,2%. Майже весь результат отриманий на розгоні депозиту через шлакові токени, причому за 1 тиждень, але вийшов із неї, бо наскільки я розумію, багато трейдерів повторюють за мною, а та стратегія дуже агресивна. Тому, я перевів налаштування у помірковані.

До речі, якщо буде інтерес, то будуть дуже круті стратегії, але це вже по факту буду озвучувати.

Плани на ІІІ квартал

Так, ми плавно переходимо до планів. Перше, це те що я писав вище – це добавлення нових стратегій у торгову платформу, а також, уже запланована серія пізнавальних відео – по арбітражу, парному трейдинг, по торгівлі корзинами валют, по дуже крутій стратегії із хеджувальній стратегії, і можливо буде навіть щось зв’язане із штучним інтелектом – але це буде тільки якщо буде високий інтерес. Справа у тому, що написати бота, це доволі трудомітска робота.

І наступне, що я планую – це збільшити перелік інструментів для спекуляцій та інвестицій. Справа у тому, що я, тай ви, пропускаємо дуже багато крутих можливостей заробити. Маю на увазі, так інструменти як пшениця, м’ясо, какао, апельсbновий сок, кава, навіть уран і багато інших.

Но ним можна проводити якісний аналіз по розумним грошам, а також, по ним є торгові інструменти, по яким можна робити гроші.

? Корисні посилання по темі:

? Біржа Binance із 20% знижкою на комісію>>>
? Біржа OKX із 20% знижкою на комісію>>>
? Відкрити рахунок на Bybit із бонусами до 30 000 USDT>>>
? Знижка 20% на торгову комісію Bitget>>>
? Відкрити рахунок із бонусом 1000$ на комісію у брокера №1 Interactive Brokers>>>
? Відкрити рахунок у брокера із доступом до IPO – Freedom Finance>>>

До речі, реєструючись за цими посиланнями, ви не тільки отримуєте знижки і бонуси, але і підтримуєте створення україномовного контенту!

Детально  у відео:

Якщо вам цікаво бути в курсі інвестиційних стратегій та їх результатів, підписуйтесь на телеграм-каналtwitter та ютуб-канал. Дякую вам за увагу і до зустрічі у наступних випусках.

З повагою, Олександр Янчак. Capitalizator UA.

 

Pin It on Pinterest